Meiser Design Hotel, Dinkelsbühl, Německo

Společnost Meiser Hotels spoléhá na chladicí řešení Viessmann ve všech svých hotelích

Hotely Meiser představují gastronomickou dokonalost v srdci jižního Německa. Rodinný podnik zahrnuje wellness hotel, konferenční centrum, kavárnu a od roku 2019 dosud největší projekt: Meiser Design Hotel v Dinkelsbühlu se 150 pokoji. Na základě svých předchozích pozitivních zkušeností s produkty Viessmann se společnost Meiser Hotels rozhodla vybrat Viessmann Refrigeration Solutions pro dodávku chladicího a mrazicího systému i pro tento projekt.

Jako junior manager hotelu Meiser Design Hotel je Calvin Meiser také zodpovědný za marketingové aktivity a strategii společnosti. Současné vedení rodinné společnosti je již šestou generací v pořadí od roku 1880. K plánování a montáži chladíren od společnosti Viessmann byla jmenována společnost specializující se na chlazení Helmut Veeh GmbH. V kuchyni hotelu Meiser Design Hotel bylo instalováno celkem sedm chladíren a dvě mrazírny.

Pro tak velkou společnost poskytující stravovací služby, jako je Meiser Hotels, je spolupráce se spolehlivým partnerem zásadní. Benjamin Barth, senior technik chlazení společnosti Helmut Veeh GmbH, vysvětluje, že s firmou Viessmann Refrigeration Solutions spolupracují již 30 let. Na základě dobrých zkušeností s chladicími a mrazicími boxy Viessmann z předešlých projektů byla i pro realizaci tohoto vlajkového projektu vybrána právě společnost Viessmann.

Vynikající služby, vynikající údržba, vynikající podmínky pro kvalitní práci

Jörg Ellrodt, šéfkuchař společnosti Meiser Design Hotel, popisuje Viessmann jako velmi spolehlivého partnera a dodavatele chladicích systémů. Ellrodt zároveň vyzdvihuje své pozitivní zkušenosti se servisními a údržbářskými pracemi od společnosti Viessmann, což považuje za stavební kámen pro odvedení vynikající práce.

Chladírny a mrazírny jsou velmi prostorné a jejich vnitřní prostor je promyšleně uspořádán. Každá jejich část může být upravena dle našich potřeb a zároveň můžeme uvnitř manipulovat se zásobovacím vozíkem.

Jörg Ellrodt, šéfkuchař v Meiser Design Hotel

Ellrodt je velmi nadšený strukturou a nastavením chladicího systému od společnosti Viessmann

Hlavním zaměřením tohoto projektu bylo především individuální přizpůsobení chladíren a mrazíren náročným prostorovým podmínkám. Aby bylo možné uspořádat catering pro bankety až pro 500 osob, jako jsou svatby a větší firemní akce, zajišťují optimální využití prostoru větší dveře a široké uličky uvnitř chladicích a mrazicích boxů Viessmann. Každá část chladíren a mrazíren tak může být využita nejekonomičtějším způsobem. Díky velkému prostoru může Ellrodt dokonce přistupovat do chladíren s větším vybavením a přepravními vozíky pro snadnou přepravu zboží dovnitř a ven z chladírny.

Naše reference

Níže jsou uvedeny příběhy o úspěších našich klientů z potravinářského a restauračního prostředí. Kliknutím na odkaz zobrazíte všechny reference.  Zobrazit všechny reference